Pagina's

zaterdag 7 september 2013

Embryolisse Lait-Creme Concentré

Mijn absolute nieuwe holy grail. Voorheen geloofde ik niet zo in (dag)crèmes. Onzin, dacht ik. Je huid heeft dat helemaal niet nodig. Dat hield ik steevast vol totdat ik overal reviews en positieve reacties zag opduiken over deze crème. Uit nieuwsgierigheid wilde ik hem toch maar proberen en nu ben ik echt verslaafd!

Het product is in 1950 ontwikkeld in Frankrijk, wat je waarschijnlijk wel gemerkt had door de benaming. Het is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen.

Productomschrijving:

Een fantastisch verzorgend product. Een waar beautygeheim. Al decennialang bekend en favoriet bij dermatologen en visagisten. Een samenstelling van natuurlijke ingrediënten met bewezen goede eigenschappen, rijk aan vetzuren en vitamines. Deze ingrediënten leveren alle essentiële voedingsstoffen en hydratatie voor het evenwicht van de huid en herstellen de hydrolipidelaag (het natuurlijke afweermechanisme dat beschermt tegen schadelijke invloeden waaraan de huid wordt blootgesteld). Zij versnellen tevens de celvernieuwing. De huid is gehydrateerd*, gevoed en gerepareerd en voelt weer soepel, glad en elastisch aan. Tekenen van droogheid en irritatie verdwijnen en de huid wordt rustig. De romige textuur van de crème laat een dun, satijnzacht laagje achter, zelfs op de droge huid.
* De opperste huidlagen

Samenstelling:
Verzachtende olie en natuurlijke, actieve ingrediënten: Karitéboter, bijenwas, aloë vera en soja-eiwitten. Symdiol 68T (een conserveringsmiddel zonder parabenen) Dit product heeft een uitgebalanceerde samenstelling om de kans op mogelijke allergische reacties te minimaliseren.

Klinkt erg veelbelovend!


De crème is wit en smeert lekker uit. Hij is wat vloeibaarder dan andere dagcrèmes die ik heb gehad. Waarschijnlijk omdat er meer water in gebruikt is. Hij is ook erg zuinig in gebruik en trekt redelijk snel in. Ik denk dat ik er wel zo'n 9 maanden mee kan doen met de hoeveelheid die ik elke dag gebruik (zie hierboven). De geur valt niet echt te omschrijven, het is een echte dagcrème geur, maar dan wat neutraler. Ik voel me altijd wat frisser en wakkerder als ik het 's ochtends aanbreng.

Ik doe hem meestal in de avond op voordat ik ga slapen, óf 's ochtends voordat ik mijn make-up doe. Dan laat ik hem een paar minuutjes intrekken, omdat anders je make-up erbovenop glijd. Ik merk wel dat mijn gezicht er stralender uitziet nadat ik deze crème heb gebruikt.

Ik kan me wel voorstellen dat deze creme famous is onder de beautyindustrie. Hij werkt gewoon heel goed! Ik heb bijna helemaal geen last meer van puistjes of droge velletjes sinds ik deze gebruik.

Ik heb mijn Embryolisse Lait-creme concentré uit de 'Mooi' parfumerie op Amsterdam Centraal station gekocht. Toen ik hem kocht was ie €17,95. Je kunt het ook online kopen bij de webshop van Embryolisse.

C U soon,

Jaimie

Welke dag- en nachtcrème gebruik jij?

1 opmerking: