Pagina's

woensdag 17 juli 2013

Scratch Map; voor de echte wereldreiziger


Hey girls, ik vertrek over een paar daagjes alweer naar Thailand. Veel van jullie zijn of zullen vast ook even weggaan van Nederland, en als dat niet zo is; hier is het gelukkig ook heerlijk weer (deze week)! Ik had laatst aan mijn vader een leuk origineel cadeau gegeven omdat hij zoveel heeft gereisd. Namelijk deze ''Scratch Map''! Zo kras je alle landen uit die je al hebt bezocht, zodat je precies kan zien waar je nog heen moet. Productomschrijving:

Scratch Map van Luckies

De razendpopulaire Scratch Map is dé manier om jouw reizen in kaart te brengen, en aan de wereld te laten zien wat jij gezien hebt.
Deze pronkposter is van hoge kwaliteit, gedrukt op dik, glanzend papier. Als de Scratch Map uit de koker komt zijn alle continenten bedekt met een gouden kraslaag. Kras deze laag weg op plekken waar je geweest bent, en de gekleurde onderlaag verschijnt, compleet met geografische details.
Creëer je eigen, hoogstpersoonlijke wereldkaart. Met een Scratch Map aan de muur houd je niet alleen bij welke landen je al hebt veroverd, maar kun je ook in één oogopslag zien welke afgelegen gebieden, leuke steden en verre eilanden nog ontdekt moeten worden!
En om je op weg te helpen, vind je onderaan de kaart leuke feitjes over bepaalde landen en steden, die je natuurlijk pas tevoorschijn mag krassen als je je ticket hebt geboekt. Het ultieme cadeau voor iedere wereldreiziger (in de dop).
merkLuckies
designLuckies of London
afmetingenl. 82 cm / h. 59 cm
materiaalpapier, kraslaag


De kraskaart werd geleverd in een mooie stevige koker met deksel. Daarin zat ook nog plastic folie, zodat er niet per ongeluk al iets van de kaart af zou zijn gekrast.


Zo ziet 'ie eruit. Een paar landen zijn op de foto door mijn vader al uitgekrast. De kaart is van stevig glanzend papier, perfect als poster voor op je kamer.


Aan de onderkant van de kaart staan dit soort vragen, dus als je naar dat land gaat moet je eerst dit uitkrassen. Ik denk dat er een leuke tip staat waar je heen moet gaan of iets dergelijks. Leuk idee!

Deze Scratch Map wordt voor €23 euro verkocht op Cadeau.nl, hier verkopen ze nog veel meer leuke originele dingen. Denk aan een onzichtbare boekenplank, of deze haai in je kop thee. Als je iets gaafs en ongewoons wilt (geven) zou ik zeker even een kijkje nemen, want ze hebben een heel groot assortiment hebbedingetjes.

Cadeau.nl zou geen cadeau.nl heten als het cadeau niet werd ingepakt, dus dat is ook geheel gratis gedaan als je iets aanschaft. Voor 18.00 uur besteld = morgen bezorgd door PostNL.

Liefs,

Jaimie

Kennen jullie Cadeau.nl al?

3 opmerkingen: