Pagina's

zaterdag 16 maart 2013

Zip earphones


Op Cadeau.nl mocht ik iets leuks uitzoeken van rond de €20 euro. Er zijn heel veel leuke creatieve dingetjes te vinden, zoals een haaienvin of onderzeeër in je thee, een vogelhuisje waar je je sleutels aan kunt ophangen,  like en dislike stempel van Facebook etc. Toch vond ik deze 'Zip earphones' van thumbs up! echt het gaafst eruitzien. Gewoon oortjes die je open kunt ritsen naar hoever jij wilt, hoe cool is dat?! Lees verder om te zien hoe ze mij bevallen.


Zo kreeg ik het pakketje de dag erna binnen, ook nog eens ingepakt als een cadeautje!


Jammer genoeg was de verpakking wel een beetje gekreukeld, maar dat maakt niet echt uit. Als de oortjes maar in orde zijn! Verder kreeg je er wat kleinere plug ins bij als de grote niet zouden passen. Erg handig aangezien ik altijd de wat kleinere nodig heb.Productomschrijving:
De Zip Earphones maken op een originele en praktische manier een eind aan een dagelijks probleem: je oordopjes in de knoop.
Plug deze originele oordopjes in je telefoon of mp3-speler, en geniet van een perfecte weergave van je favoriete muziek. Ben je klaar, dan rits je de oordopjes simpelweg dicht. Nooit meer gedoe meer met onontwarbare knopen! Verder luisteren? Rits je de Zip Earphones gewoon weer open.
De Zip Earphones zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, oranje en roze. Deze gave oordopjes worden geleverd met twee maten oordopjes, zodat ze altijd perfect passen. De rits gaat helemaal van boven naar onder, dus je kunt je oordopjes precies afstellen zoals jij dat wilt.
Dankzij de ritssluiting nooit meer gedoe met knopen!

merkthumbsUp!
designthumbsUp!
afmetingenl. 130 cm
materiaalkunststof
overigfrequency: 20 - 20KHz
sensitivity: 105 dB +/- 3
Het snoer is vrij lang, ideaal als je bijvoorbeeld een vriendin mee wilt laten luisteren en niet helemaal naar elkaar toe moet buigen zoals vaak het geval is bij mij. Het geluid doet het ook heel goed dus ik ben helemaal blij met deze oortjes. :-)


C U soon,

Jaimie

Heb jij al eens iets gekocht van cadeau.nl?

3 opmerkingen:

  1. Wat een suuuuuuperhandige oortjes, net zoals je zecht: geen knopen meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super handig dat ze nu niet meer in de knoop gaan en het ziet er ook nog eens leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, naast dat dit superhandig is ziet het er ook heel gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen