Pagina's

vrijdag 1 februari 2013

Fiji Blend Healing Tanning Therapy & Marc Inbane Tanning Spray


Je leest het goed, ook ik ben begonnen aan het zelf tannen van mijn niet meer zo getinte huidje. Aangezien het nog winter is en ik me wel erg bleek begin te voelen testte ik de geliefde Marc Inbane Tanningspray waar menig blogger heel lovend over is. In combinatie met de Decadence Ultra Healing Tanning Therapy in almond geur is deze tanning spray echt een holy grail voor de bleekscheten onder ons! 


Allereerst de Fiji Blend Decadence Ultra Healing Tanning Therapy(die namen worden ook steeds langer...)

Productomschrijving:Decadence bevat een ultra helende bruiningstherapie wat voor een mooie egale teint zorgt. Het legt een laagje op de huid wat je beschermt tegen de effecten van milieu vervuiling. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge en geïrriteerde huid. Ook ideaal voor gebruik in de winter waar de huid vaak onder lijdt.

Gebruik: voorafgaand aan UV-blootstelling de crème royaal en gelijkmatig over uw lichaam verdelen. Vermijd contact met ogen en was uw handen na gebruik.

Zo te lezen is het dus om droge geïrriteerde huid te helen, en om te dienen als een soort tweede huid. Ook las ik dat het product het bruiningsproces zal versnellen. Dat is wel handig als we straks de Tanning Spray gaan gebruiken! Hieronder is goed te zien dat mijn huid erg droog is op mijn benen.


Linkerbeen: na gebruik van Fiji Blend Decadence. Rechts: niets (ziet er dus wat droger uit).Normaal ben ik niet van dit soort geuren, maar deze zoete amandelmelk geur ruikt toch best lekker. Als je hem insmeert voel je ook echt de verzorgende bestanddelen die hun werk doen.


Dan nu aan de slag met sprayen. De flacon van de Marc Inbane Tanning Spray ziet er erg luxe uit.

Productomschrijving:
De natural tanning spray van MARC INBANE kunt u heel eenvoudig zelf aanbrengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid.
De MARC INBANE natural tanning spray zit vol met plantaardige, voedende ingrediënten, zoals Aloë vera, Ginkgo en vitamine E. Hij is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. De  natural tanning spray wordt daarom ook graag gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten.
- Gemakkelijk zelf aan te brengen
- Droogt snel
- Zonder strepen of vlekken
- Tot 5 dagen een mooie, natuurlijke gebruinde kleur
- Te gebruiken voor alle huidtypes en het gehele lichaam
- Past zich aan het pigment van de huid aan
- Geeft een natuurlijk en egaal resultaat, dus géén oranje effect
- Natuurlijke en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera en Ginkgo
- Geen schadelijke UV stralen van de zon of zonnebank
- Voldoet aan de EU-regelgeving betreffende cosmetische producten
- Dermatologisch getest
Één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en hals!
GEBRUIK
De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versnelt worden door een haardroger. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.
TIPS
• Schud de flacon goed vóór gebruik
• Doe kleding met lichte kleuren uit wanneer u de natural tanning spray aanbrengt
• Wanneer de vernevelde mist op de vloer, in de douchebak of op kleding terecht komt dan kan deze gemakkelijk af- of uitgespoeld worden
• Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af
• Spray de natural tanning spray rustig en met een vloeiende beweging van links naar rechts, alsof uw haarlak sprayt
• Wanneer u de natural tanning spray over het gehele lichaam gebruikt, werk dan van beneden naar boven
• Gebruik een haardroger om het droogproces (normaal 10 minuten) te versnellen
• Alvorens je kleding met een lichte kleur aantrekt controleren of de natural tanning spray goed gedroogd is
Het product gebruik ik in de douche, omdat er anders vlekken op de vloer komen. Ik spray het geleidelijk in een zigzag beweging op de huid.

Linkerbeen: met tanning spray. Rechterbeen: niets.


Zoals op het plaatje te zien is, is het resultaat echt mooi egaal bruin geworden! Ik realiseer me ineens dat ik best bleek ben zonder tan... Dus ik zal deze zeker vaker gaan gebruiken. Voor het sprayen van het gezicht en de hals kun je kijken naar onderstaand filmpje:


De Fiji Blend Decadence Healing Tanning Therapy kost €4 euro voor 15ml en €34,90 voor 300ml.
De Marc Inbane Tanning Spray kost €39,95 voor 200 ml (erg zuinig in gebruik als je alleen je gezicht en hals zou sprayen).

C U soon,

Jaimie

Gebruiken jullie wel eens zelfbruiners?

1 opmerking:

  1. Ik heb de Marc Inbane Tanning spray ook, echt een fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen