Pagina's

woensdag 1 augustus 2012

Handige (gratis) apps voor je SmartPhone

Al een paar maandjes ben ik trotse bezitter van een Samsung Galaxy s2. Er zijn tegenwoordig verschrikkelijk veel apps beschikbaar voor iPhone en Android, en ik wilde er even een paar met jullie delen. Kijk mee naar mijn favorieten!
Photoshake
Natuurlijk kennen jullie het welbekende Instagram al. Maar ooit gehoord van PhotoShake? Ik gebruik het wel eens om daarna op Instagram te plaatsen. Je kunt van bijvoorbeeld drie of meer fotootjes een leuke collage maken, met gekleurde rand eromheen en zelfs tekstballonnetjes en hartjes toevoegen. Super handige en leuke app.


Period Tracker
Heb je ook altijd geen idee wanneer je weer ongesteld wordt? De oplossing is deze app: Period Tracker. Hij verteld over hoeveel dagen je het wordt, of je te laat bent, wanneer je het vruchtbaarst bent, en je kan zelfs notities over je humeur erin zetten. Hebben!!!


Private Diary
Wil je dingen kwijt die je aan niemand kunt vertellen, maar heb je geen zin om elke keer in je dagboek te schrijven met het risico dat iemand het leest? Typ het in je mobiel! Het lucht altijd heel erg op als je het ergens hebt opgeslagen, en dan kun je later met een glimlach terugkijken naar je oude belevenissen. Met een veilig wachtwoord weet niemand wat er in jouw gedachtes schuilt. ;-)


Reclamefolder App
Met deze app hoef je nooit meer een aanbieding te missen of naar zoekgeraakte folders te zoeken. Je opent hem, en bladert rustig door de folders van Kruidvat, Etos, V&D, en vele anderen op je mobiel. Zo heb je alle folders gewoon op zak.
Daily Butt/Abs/Legs/Arms Workout
Geen geld voor de sportschool? No worries! Je hebt de ideale oefeningen gewoon in deze apps. Je kunt instellen hoelang je wilt(vijf, zeven of tien minuten), je kunt zien hoeveel seconden je nog moet bij elke oefening, en je doet gezellig mee met je eigen personal coach die het voordoet op je schermpje! Trainen maar!

Dat waren ze alweer, ik hoop dat ze een beetje nuttig zijn!

Liefs,
Jaimie.

1 opmerking:

  1. vet handig! hier ga ik zeker gebruik van maken!
    thnx!
    lovex

    BeantwoordenVerwijderen