Pagina's

zondag 1 juli 2012

Summer proof lichaam :)

v.l.n.r. Miranda Kerr, Candice Swanepoel & Alessandra Ambrossio
Het is zomer, dus wie wilt er nou niet in zijn bikini op het strand liggen met een perfect strak lijf? Heb jij net als ik gebrek aan een trainer? Gebrek aan motivatie en tijd?
Dan ben je bij dit artikel aan het goede adres! Ik heb een aantal tips voor jullie verzameld, waar je zeker wat aan hebt voor je lijf.


 • Eet met mate. Dus niet gelijk die hele chocolade reep in één dag opeten, want dat is een grote calorie bom (!!!). Sterker nog, koop of neem geen vette dingen meer aan (ook niet na aandringen van je vrienden/familie enzovoort, houdt vol met ''nee'' zeggen en denk aan je doel).
 • Vervolg op hierboven: Kies voor gezondere snacks. Als je je echt niet meer in kan houden, eet dan een stuk fruit of groente. Er zijn ook fruit- en groentesoorten die helpen met het verbranden van je vet, zoals sla, broccoli, peer, bonen, guava, tomaat, watermeloen, en ook veel fruit waar vitamine C inzit.
 • Motiveer jezelf! Hang een plaatje van je doel op, of in ieder geval waar je op wilt lijken qua lichaam en hangt het op een plek waar je het elke dag ziet. Voorbeeld:
 • (en ja, dit is onze eigen Doutzen Kroes).
  • Er zijn tegenwoordig ook apps voor iPhone & Android telefoons waarmee je een workout kunt doen. Het zijn bewegende plaatjes die je na moet doen. Je hebt dus gewoon je eigen trainer thuis! Ik gebruik the daily ab workout en the daily butt workout. Dus voor je buik en billen, en je kunt kiezen uit vijf, zeven en half, en tien minuten. Start langzaam (elke dag vijf minuten) en ga een stapje hoger als je denkt dat je het aan kunt.
  • En dan tot slot, de beste tip die ik kan geven: JUST DO IT. Niet denken: oh dat doe ik later wel, begin gewoon gelijk als je eraan denkt. Je zult niet alleen een tevreden gevoel krijgen na afloop van je workouts, maar al je harde werk zal beloond worden met een fitter lichaam, en dus ook een gezonder leven.

  Hopelijk hebben jullie hier iets aan en succes!

  Liefs,

  Jaimie ♥

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten