Pagina's

vrijdag 29 juni 2012

Everything ombre!

Je zag het al in de haren, kleding, gordijnen, dekbedovertrek, en wie weet wat nog meer. En jaaahooor... Er is weer is een nieuwe trend: Ombre lips.Ik vind dat het wel een mooi effect geeft, dus probeerde het zelf ook even uit natuurlijk, haha.Mijn variant. Je ziet het effect niet echt goed op de foto, maar het middelste gedeelte is rood, en naar buiten toe koraal/peach.

How to:
  1. Lippenbalsem opdoen om je lippen op de lippenstift voor te bereiden.
  2. Lippenstift opdoen in een lichtere kleur dan die je in de binnenkant gaat doen (ik koos hier voor Princess Peach van de Catrice Ultimate Colour-lijn).
  3. Op de bovenste lip in het midden een donkerdere kleur opbrengen (hier: Rimmel Full Volume liquid lipcolour in het rood)
  4. Pers je lippen lichtjes op elkaar zodat het alleen aan de binnenkant van je onderlip komt, dus niet je hele lippen op elkaar persen, want dan worden het geen ombre lips!
  5. Werk eventueel de buitenkant bij door meer van de lichtere kleur op te doen, en veeg teveel aan lippenstift weg. All done!

Ik denk niet dat mensen hier in Nederland met die hele opvallende kleuren ombre lips over straat zouden lopen, maar als het niet erg overdreven kleuren zijn is het best leuk!


Liefs,

Jaimie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten